Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce poate face gelozia cu un bărbat: Va sta 9 ani după gratii - Iată ce s-a întâmplat

© Sputnik / Miroslav RotariИсправительное учреждение
Исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Abonare
Gelozia l-a împins la gesturi necugetate pe un bărbat din Criuleni. Acum acesta va fi lipsit de libertate.

CHIȘINĂU, 5 dec – Sputnik. Un bărbat de 41 de ani, originar din satul Mărdăreuca, raionul Criuleni, va sta după gratii nouă ani și zece luni. Aceasta este decizia procurorilor din Criuleni, după ce individul a încercat să omoare doi bărbați și o femeie, din gelozie.

Pistol - Sputnik Moldova
Societate
Caz horror în Capitală: Un bărbat s-a împușcat în cap

Totul s-a întâmplat pe 28 august curent, în timp ce făptașul împreună cu concubina sa și alți doi bărbați consumau băuturi alcoolice. Învinuitul a devenit gelos, a plecat acasă și s-a întors cu un cuțit. Ulterior, i-a atacat pe bărbați și pe concubina sa, aplicându-le lovituri de cuțit în piept cu intenția să-i omoare. Între timp, concubina a reușit să opună rezistență și l-a lovit cu o bâtă de lemn în cap.

Acesta și-a recunoscut vina în întregime și a fost condamnat la 8 ani și 10 luni de închisoare. De asemenea, judecătorul l-a obligat să întoarcă statului cheltuielile judiciare în sumă de peste 11.000 de lei.

Făptașul nu este la prima sa abatere de la lege. A mai fost judecat pentru violență în familie, comisă împotriva concubinei, cu care are doi copii. Acesta era angajat în câmpul muncii, la o companie agricolă din sat.

Fluxul de știri
0