Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Moldovenii din Franța trebuie să știe asta: Avertismentul Ambasadei

CC BY-SA 3.0 / Mario Roberto Duran Ortiz / Azul 7662 MGF 10 2009Пассажирский салон Embraer 190 авиакомпании Azul Linhas Aéreas Brasileiras
Пассажирский салон Embraer 190 авиакомпании Azul Linhas Aéreas Brasileiras - Sputnik Moldova
Abonare
Cetățenii moldoveni care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Franța ar putea avea parte de o surpriză mai puțin plăcută pe 5 decembrie.

CHIȘINĂU, 4 dec – Sputnik. Pe 5 decembrie, în Franța este anunțată o grevă a Regiei Autonome a Transporturilor Pariziene (RATP), a companiei naționale de căi ferate (SNCF), a sindicatelor FO-Transports et logistique și sindicatului personalului la sol Air France, anunță Ambasada Republicii Moldova în această țară.

Nice le 23 novembre 2019 - Sputnik Moldova
Dezastru în sudul Franţei: Imagini video de groază

Aceasta va duce la perturbări ale circulației feroviare, urbane și interurbane, precum și în rețeaua rutieră și în orarul zborurilor companiilor aeriene, avertizează sursa.

Conform datelor Companiei Naționale de Căi Ferate, cetățenii sunt rugați să aleagă alternative de călătorie și să se informeze în prealabil despre schimbările în programul trenurile care circulă la data de 5 decembrie 2019.

Informațiile despre modoficările din sistemele de circulație sunt disponibile începând de marți, 3 decembrie, orele 17:00, iar pe toată durata grevei vor fi disponibile zilnic, la aceeași oră, informații despre trenurile ce vor circula a doua zi.

Fluxul de știri
0