Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Atmosferă magică, la Aeroportul Chișinău: Ce surprize îi așteaptă pe călători - Video

Abonare
Magia sărbătorilor de iarnă a ajuns și la Aeroportul Chișinău. În fiecare an, Avia-Invest păstrează frumoasa tradiție de a surprinde pasagerii și oaspeții aeroportului cu un decor desprins din poveste și surprize speciale.

Aeroportul din Chișinău a îmbrăcat straie de sărbătoare. La intrarea în Terminal, pasagerii sunt întâmpinați de un brad imens, cu o mulțime de jucării și decorațiuni în tematica sărbătorilor de iarnă. Pomul are o înălțime de aproape 10 metri și este împodobit cu sute de ghirlande.

Atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă poate fi resimțită în toate sălile aeroportului. Au fost instalate sute de globulețe aurii și steluțe cu heliu, brăduți, jucării de diferite dimensiuni și Moș Crăciuni pentru a bucura şi a crea o atmosferă deosebită pasagerilor.

"Pomul de Crăciun are aproape 10 metri înălțime și sute de jucării. Alți brăduți mai mici sunt amplasați practic în fiecare colțișor al aeroportului. La fel și restaurantele, cafenelele și localurile au amenajat un decor special de sărbători", a spus Rodica Rusu, purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţonal Chişinău.

De Crăciun, dar și în noaptea dintre ani pasagerii Aeroportului Internaţional Chişinău vor fi întâmpinaţi, dar şi petrecuţi cu frumoase colinde, cadouri și surprize.

"Aeroportul este o carte de vizită a Republicii Moldova. Avem foarte multe surprize de sărbători: colinde, cântece și cadouri", a mai adăugat Rusu.

Pasagerii spun că sunt plăcut surprinşi de atmosfera de basm din aeroport:

"Foarte frumos, curat liniștit, un aeroport de nota 10. Este bine, chiar îmi palce. Vorbeam cu o femeie care vine de la Treviso. Acolo era un dezastru, pentru că se făcea grevă. La noi aici e liniște curat, frumos."

"Este foarte frumos. Am emoții. Nici nu am cuvinte."

Și turiștii din Ucraina care au venit să viziteze țara noastră au rămas impresionați de elementele decorative expuse prin toate sălile din terminal.

"În aeroport este cu adevărat foarte frumos. S-a creat o atmosferă și o dispoziție de sărbătoare."

Pasagerii Aeroportului Internațional Chișinău vor avea parte de multe surprize până la mijlocul lunii ianuarie.

Fluxul de știri
0