Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Anul Familiei în Moldova-2019: Anunț important făcut de președintele Dodon

© Photo : Facebook / Dodon IgorPreședintele Dodon, la ședința de lucru privind organizarea evenimentului de încheiere a Anului Familiei în Moldova.
Președintele Dodon, la ședința de lucru privind organizarea evenimentului de încheiere a Anului Familiei în Moldova.  - Sputnik Moldova
Abonare
Anul Familiei-2019: Președintele Igor Dodon a anunțat data când va fi marcată încheierea anului Familiei în Moldova.

CHIȘINĂU, 3 dec - Sputnik. Un eveniment festiv dedicat încheierii Anului Familiei în Moldova va avea loc pe 17 decembrie. Despre aceasta a anunțat președintele Dodon pe pagina sa de Facebook.

”Am convocat o ședință de lucru cu privire la organizarea pe data de 17 decembrie a unui eveniment festiv dedicat încheierii Anului Familiei și aniversării a 660-a de la întemeierea Statului Moldovenesc, care au fost marcate în anul curent în Republica Moldova”, a scris Dodon.

PS Ioan Moșneguțu, Episcop de Soroca  - Sputnik Moldova
PS Ioan, Episcop de Soroca: Mă bucur mult că anul 2019 a fost declarat "Anul Familiei"
Festivitatea va avea loc sub egida Președintelui Republicii Moldova, la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Pe scenă vor evolua numeroși artiști, orchestre de muzică și renumite ansambluri de dansuri din țara noastră”.

Totodată, șeful statului a precizat că la eveniment vor fi prezenți înalți demnitari de stat, reprezentanți ai mediului academic, corpului diplomatic, societății civile, autorităților publice locale, persoane marcante din diverse domenii, precum și familii cu mulți copii și cupluri longevive.

Președintele a amintit că, pe parcursul anului 2019, în cadrul Anului Familiei au avut loc un șir de acțiuni de susținere a familiilor numeroase, social-vulnerabile monoparentale, precum și a cuplurilor longevive. Totodată au fost desfășurate mai multe activități menite să promoveze istoria țării noastre și să contribuie la consolidarea independenței Republicii Moldova, prilejuite marcării a 660 de ani de la întemeierea Statului Moldovenesc.

Fluxul de știri
0