Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Focuri de armă la frontieră: Ce au descoperit oamenii legii în mașina unui bărbat

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaTrăgător, armă, focuri de armă
Trăgător, armă, focuri de armă - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii de Frontieră au documentat un bărbat care deținea o armă ilegal și care a vânat un fazan în apropiere de frontieră.

CHIȘINĂU, 3 nov - Sputnik. Polițiștii de frontieră documentează un moldovean pentru încălcarea regimului zonei de frontieră. Acesta a fost observat în timp ce se deplasa cu viteză spre localitatea din apropiere. Incidentul a fost înregistrat în data de doi decembrie, în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Brînza.

”Patrula mobilă care își exercita atribuțiile de serviciu pe direcţia Văleni – Frumușița, a auzit două împușcături de armă. Deplasându-se în direcția data, polițiștii de frontieră au observat un o mașină de model Ford Transit cu plăcuțele de înmatriculare românești, ce se îndrepta cu viteză sporită spre satul Văleni”, este precizat într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră. 

Polițiștii de frontieră au întreprins acțiunile necesare și au oprit mașina în momentul în care șoferul intenționa să intre în localitate. 

Cannabis - Sputnik Moldova
Societate
Un polițist de frontieră a fost prins cu marijuana: Ce riscă omul legii - Video

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că în interiorul mașinii era o armă de vânătoare de model ИЖ, 12 cartușe de vânătoare și un fazan vânat.

În urma audierilor, bărbatul în vârstă de 34 ani a declarat că nu posedă niciun act ce i-ar permite accesul în zona de frontieră și nici pentru deținerea armei de vânătoare, care era împrumutată de la un cunoscut.

Arma și cartușele au fost ridicate și transmise conform competenței Inspectoratului de Poliție Cahul. De asemenea, despre fapta dată au fost informați și reprezentanții de la Agenția de Mediu. Bărbatul este cercetat sub toate aspectele legale pentru elucidarea circumstanțelor. Moldoveanul riscă trei amenzi contravenționale în baza art. 332 al. (1), art. 361 al (1), art. 128 al (2).

Fluxul de știri
0