Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un polițist de frontieră a fost prins cu marijuana: Ce riscă omul legii - Video

CC0 / / Cannabis
Cannabis - Sputnik Moldova
Abonare
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a reținut patru persoane suspectate de trafic de droguri, inclusiv un polițist de frontieră. Oamenii legii au descoperit patru kilograme de marijuana la domiciliul bănuiților.

CHIȘINĂU, 15 nov - Sputnik. Procurorii au efectuat percheziții în locuințele și automobilele suspecților, unde au descoperit cele patru kilograme de marijuana, cât și dispozitive pentru consum de droguri. Polițistul de frontieră bănuit că ar face parte din gruparea criminală activa la punctul de trecere a frontierei Sculeni. Oamenii legii i-au filat pe cei patru suspecți timp de mai multe luni și au lucrat sub acoperire. Astfel, unul dintre bănuiți a fost reținut chiar în timp ce vindea marijuana. 

Persoanele reținute au vârste cuprinse între 23 și 37 de ani și au mai fost anterior judecați pentru infracțiuni similare. Ei urmează să fie plasați în arest preventiv pentru 30 de zile. Suspecții riscă până la 15 ani de închisoare. 

Fluxul de știri
0