Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rușinos: O femeie din Capitală le-a dat bătăi de cap polițiștilor din Botanica - Video

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie de 38 de ani din Capitală este cercetată penal după ce a săvârșit mai multe furturi în raza municipiului Chișinău.

CHIȘINĂU, 2 dec - Sputnik. Polițiștii din sectorul Botanica al Capitalei au reținut o femeie de 38 de ani. Aceasta este cercetată penal pentru mai multe furturi săvârșite în raza municipiului pe parcursul lunilor octombrie-noiembrie.

Potrivit oamenilor legii, femeia a furat un cărucior din incinta unui Centru educațional pentru copii, un telefon mobil ”Samsung Galaxy S8” dintr-un salon de înfrumusețare și o scurtă de piele, în care se aflau 100 de dolari și 22 de lei, din vestiarul unei benzinării. Prejudiciul material cauzat fiind de peste 10 mii de lei.

Вор  - Sputnik Moldova
Societate
Hoț tupeist: I-a furat unei vânzătoare telefonul de sub nas - Video

Totodată, oamenii legii au publicat imagini video în care apare suspecta în timpul săvârșirii infracțiunilor. Ulterior, în cadrul audierilor aceasta și-a recunoscut vinovăția. Bunurile au fost depistate la domiciliul acesteia și urmează a fi restituite proprietarilor.

Poliția Capitalei precizează printr-un comunicat că femeia a mai fost judecată anterior pentru cauze similare. Ea este cercetată în stare de libertate pentru furt și riscă o amendă de până la 67 de mii 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Fluxul de știri
0