Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Zinaida Julea își sărbătorește ziua de naștere: "Nu am timp să îmbătrânesc…"

© Photo: Youtube.com / Zinaida JuleaZinaida Julea
Zinaida Julea - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi, renumita interpretă de muzică populară, Artista Poporului și deținătoarea Ordinului Republicii, Zinaida Julea, își serbează ziua de naștere. Îndrăgita cântăreață are o experiență impresionantă, iar acolo unde vine ea petrecerea este la cel mai înalt nivel.
Zinaida Julea își sărbătorește ziua de naștere: "Nu am timp să îmbătrânesc…"

De ziua ei, interpreta de muzică populară a fost felicitată în direct la emisiunea "Sputnik Matinal" de la Radio Sputnik Moldova. Artista a dezvăluit că și-a început ziua cu multă bucurie, primind sute de mesaje de la cei dragi, dar și din partea admiratorilor.

"Primesc atâtea mesaje de la oameni necunoscuți, iar acest fapt mă bucură foarte mult. Acesta este farmecul zilei. Sunt fericită că atâta lume se gândește la mine", a spus interpreta.

Zinaida Julea a dezvăluit că este cu adevărat norocoasă și fericită pentru că este binecuvântată cu o familie iubitoare, cu prieteni adevărați și are multe realizări frumoase de care se mândrește.

Mai mult, îndrăgita interpretă spune că nu a obosit de popularitate, iar sursa ei de energie este admirația și atenția publicului.

"Nu am timp să îmbătrânesc. Pur și simplu nu am când. Mă "hrănesc" cu energia și dragostea oamenilor. Publicul mă ține în priză și nu am voie să dau înapoi. E atât de important și plăcut să simți că cineva are nevoie de tine", a relatat Zinaida Julea.

În același timp, omagiata acestei zilei și distinsa interpretă a vorbit și despre cea mai mare frică pe care o are. Care este acesta aflați din interviul audio atașat.

Cu prilejul aniversării, echipa Sputnik Moldova îi urează interpretei sănătate și mulți ani fericiți.

Fluxul de știri
0