Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Mesajul lui Vladimir Putin la forumul ”Rusia și Lumea Islamică”

© Пресс-служба Президента РФ / Accesați arhiva multimediaVizita lui Putin în Franța
Vizita lui Putin în Franța - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele rus, Vladimir Putin, le-a transmis un mesaj de salut participanților la forumul ”Rusia și Lumea Islamică” din Ufa.

CHIȘINĂI, 29 nov – Sputnik. Președintele rus, Vladimir Putin, le-a transmis un mesaj participanților veniți la întâlnirea grupului de viziune strategică ”Rusia și Lumea Islamică” din Ufa, exprimându-și speranța că forumul va consolida încrederea între țări, mesajul a fost publicat  pe pagina oficială a Kremlinului, transmite RIA.

В.Путин вручил в Кремле премии деятелям культуры - Sputnik Moldova
Rusia
Putin se va întâlni cu reprezentanții marelui business rusesc până la sfârșitul anului

”Trebuie să luați în considerare problemele actuale cu privire la extinderea dialogului interconfesional, la păstrarea păcii sociale și a stabilității sociale în contextul diversității religioase [...] Sper că veți avea discuții constructive, de fond, iar ideile și inițiativele dumneavoastră vor servi pentru consolidarea încrederii și înțelegerii reciproce între țările și popoarele noastre", scrie în mesajul lui Vladimir Putin.

Potrivit liderului rus, este simbolic faptul că această întâlnire este arondată celei de-a cincea aniversări a Organizației Cooperării Islamice, cu care Rusia interacționează activ și cu succes în multe domenii.

"Suntem uniți în angajamentul nostru față de principiile unei ordini mondiale democratice corecte, de dorința de a asigura statul de drept în afacerile internaționale și de a consolida stabilitatea și securitatea pe toate continentele", a subliniat Putin.

Potrivit șefului statului rus, este important ca Rusia și membrii Organizației de Cooperare Islamică să coordoneze eforturile de a combate amenințările și provocările globale, să rezolve conflictele regionale și să rezolve diverse probleme umanitare.

Fluxul de știri
0