Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin se va întâlni cu reprezentanții marelui business rusesc până la sfârșitul anului

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Întrevederea președintelui rus, Vladimir Putin, cu marile cercuri de afaceri rusești va avea loc la Kremlin, până la sfrâșitul acestui an.

BUCUREȘTI, 25nov – Sputnik. Întâlnirea președintelui Rusiei, Vladimir Putin, cu reprezentanții marilor cercuri de afaceri rusești ar putea avea loc până la sfârșitul acestui an, a declarat pentru RIA Novosti șeful Uniunii Industriașilor și Antrenprenilor din Rusia, Alexandr Șohin.

Президент РФ Владимир Путин и кинорежиссер Эмир Кустурица - Sputnik Moldova
Kusturica, felicitat de Putin cu ocazia zilei de naştere

„L-am întrebat când am primit premiul de stat: „Intenționăm să venim la Dumneavostră în vizită, Vladimir Vladimirovici. Va avea loc această întrevedere?”. “Desigur”, mi-a răspuns. Așadar, ne pregătim, a spus Șohin fiind întrebat dacă marile cercuri de afaceri planifică o întrevedere cu șeful statului, care are loc, de regulă, la sfârșitul anului.

Potrivit lui, subiectul întrevederii va fi stabilit de reprezentanții antreprenoriatului, mai ales că între timp s-au acumulat mai multe teme de discuții. Totodată, Șohin nu a numit data exactă a acestei întâlniri.

“De regulă, avem două părți de discuții – un deschisă, în sala Ekaterinskaya (Kremlin n.r.) și apoi o comunicare informală. Între timp se adună mai multe probleme, practic niciuna nu rămâne fără un răspuns. Mai mult decât atât, partea informală presupune un pahar de șampanie, cum s-ar spune, suntem în ajun de Revelion, însă la solicitarea mea de anul trecut va fi și un microfon. Ne vom expunem opinia toți”, a adăugat Șohin.
Fluxul de știri
0