Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Premierul Ion Chicu l-a prezentat pe noul director interimar al ASP, Tatiana Cunețchi

© Guvernul Republicii Moldova Prim-ministrul Ion Chicu l-a prezentat pe noul director interimar al Agenției Servicii Publice, Tatiana Cunețchi, angajaților instituției.
Prim-ministrul Ion Chicu l-a prezentat pe noul director interimar al Agenției Servicii Publice, Tatiana Cunețchi, angajaților instituției. - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Prim-ministrul Ion Chicu l-a prezentat pe noul director interimar al Agenției Servicii Publice, Tatiana Cunețchi, angajaților instituției.

CHIȘINĂU, 29 nov – Sputnik. Începând de astăzi, Tatiana Cunețchi a preluat funcția de director interimar al Agenției Servicii Publice, anunță Direcția Comunicare și Protocol al Guvernului Republicii Moldova.

Președintele Igor Dodon și procurorul general, Alexandr Stoianoglo - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon a declarat că de acum încolo Procuratura nu va mai face asta

Ședința de învestire a fost prezidată de premierul Ion Chicu, care, în alocuțiunea sa, a urat succes noii conduceri în activitatea profesională și a asigurat-o de tot suportul Guvernului.

Șeful Cabinetului de miniștri a reiterat importanța ASP pentru asigurarea confortului cetățenilor, pentru dezvoltarea economică și garantarea corectitudinii cheltuirii banilor publici.

„Aveți un domeniu de activitate extrem de vast și sunteți instituția care interacționează cel mai mult cu cetățenii. De atitudinea, dar și de calitatea serviciilor prestate de dumneavoastră, depinde restabilirea încrederii agenților economici și a oamenilor în instituțiile publice și în statul Republica Moldova”, a declarat Ion Chicu.

Totodată, șeful Executivului a mulțumit managementului precedent pentru implicare și dedicație și a încurajat noua conducere să depună tot efortul pentru a impulsiona și mai mult activitatea ASP.

Anterior, Tatiana Cunețchi a deținut funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova și a fost membru al Curții de Conturi.

Fluxul de știri
0