Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Compania Gărzii de Onoare va defila la Parada militară de la Bucureşti de Ziua României

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
De Ziua Națională a României, 26 de ofiţeri şi subofiţeri ai Companiei Gărzii de Onoare vor defila în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti, alături de 500 de militari din 20 de ţări ale lumii.

CHIȘINĂU, 29 nov – Sputnik. Un contingent al Armatei Naţionale va participa duminică, 1 decembrie, la Parada militară de la Bucureşti, organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României.

1 декабря - День Румынии - Sputnik Moldova
Societate
1 Decembrie 2017: Ziua Națională a României

Potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării, cei 26 de ofiţeri şi subofiţeri ai Companiei Gărzii de Onoare vor defila în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti, alături de 500 de militari din 20 de ţări ale lumii.

Plutonul moldovenesc va fi condus de maiorul Vasile Ojoga iar drapelul de stat va fi purtat de locotenentul major Victor Şipilov.

În acest an, la Parada din Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti urmează să participe circa 4000 de militari şi 200 de unităţi de tehnică, precum şi 50 de aeronave.

Militarii din Compania Gărzii de Onoare defilează la parada militară din România începând cu anul 2014.

Fluxul de știri
0