Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Primarul Capitalei, Ion Ceban, merge în vizită la Moscova

© Sputnik / OsmatescoIon Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019
Ion Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, întreprinde astăzi o vizită de lucru în capitala Federației Ruse, la invitația primarului orașului Moscova, Serghei Sobianin.

Ион Чебан - Sputnik Moldova
Politică
Viceprimarii propuși de Ion Ceban au fost votați
CHIȘINĂU, 28 nov – Sputnik. Primarul orașului Moscova, Serghei Sobianin, l-a invitat pe ion Ceban să întreprindă această vizită încă în data de 26 noiembrie, arunci când l-a felicitat pe Ceban cu victoria obținută în alegerile locale.

Într-o postare pe Facebook, primarul capitalei Republicii Moldova afirma că Moscova poate oferi Chișinăului un șir de oportunități.

"Avem mute lucruri și exemple frumoase pe care le putem lua și implementa în Chișinău. Moscova ne poate oferi un mare potențial și mai multe programe care le putem implementa împreună", a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Vom menționa că aceasta este prima vizită întreprinsă de Ion Ceban în străinătate în calitate de primar general al municipiului Chișinău.

Fluxul de știri
0