Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Viceprimarii propuși de Ion Ceban au fost votați

© Sputnik / Miroslav RotariИон Чебан
Ион Чебан - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul ședinței de astăzi a Consiliului municipal Chișinău, au fost aleși cei trei viceprimari propuși de primarul Ion Ceban.

CHIȘINĂU, 27 nov – Sputnik.

Ion Ceban Ион Чебан Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019 - Sputnik Moldova
Societate
Fără nervi întinși la Primăria Chișinău: Cum vrea Ion Ceban să reducă birocrația
Cei trei viceprimari propuși de primarul general al Capitalei, Ion Ceban au fost votați în ședința de astăzi a Consiliului Municipal.

Astfel, cu 27 de voturi ale consilierilor socialiști, democrați, cei de la Partidul Șor și unul al consilierului Victor Chironda, Inga Ionesii, Ilie Ceban și Angela Cutasevici au fost numiți la funcția de viceprimari ai Capitalei.

Sărbătorile de iarnă: Ion Ceban spune câți brazi vom avea în centrul Capitalei - Video>>>

Numirea acestor persoane la funcția de viceprimar a creat o serie de critici la adresa celor care au votat. Consilierul Partidului Unității Naționale Corneliu Pântea este de părere că aceste propuneri s-au făcut pe criterii politice. Iar, consilierul liberal Ion Cebanu l-a acuzat pe primarul Chișinăului că încearcă să transforme CMC într-un consiliu de paradă.

De cealaltă parte, primarul Ion Ceban a menționat că aceste candidaturi au fost alese pe principiul profesionalismului și că nu face politică în Primărie.

Fluxul de știri
0