Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum vor fi marcate sărbătorile de iarnă în Chișinău

© Sputnik / Yana ZaharovaПраздничный городок у театра оперы и балета
Праздничный городок у театра оперы и балета - Sputnik Moldova
Abonare
Manifestările desfășurate cu prilejul sărbătorilor de iarnă vor fi organizate în acest an de Guvern împreună cu Primăria Chișinău.

CHIȘINĂU, 28 nov - Sputnik. Evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă vor demara la 1 decembrie, cu un program artistic în Piața Marii Adunări Naționale și Scuarul Catedralei. 

Vama Sculeni - Sputnik Moldova
Societate
Cum vom trece frontiera moldo-română de Revelion: Anunțul autorităților

Târgul de Crăciun va fi inaugurat în data de 21 decembrie 2019. În cadrul acestuia, meșterii populari din mai multe raioane ale țării își vor expune produsele artizanale din lemn, ceramică și piele. Pe scena din Piața Marii Adunări Naționale vor evolua mai multe colective artistice.

Manifestările vor fi organizate de Guvern împreună cu Primăria municipiului Chișinău. 

Cheltuielile pentru organizarea activităților dedicate sărbătorilor de iarnă și de promovare a produselor autohtone vor fi acoperite de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, care va aloca în acest sens 3,7 milioane de lei, iar Agenția de Investiții va contribui cu 5 milioane de lei. 

Manifestările prilejuite de sărbătorile de iarnă se vor încheia pe 10 ianuarie. 

Fluxul de știri
0