Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un copil de trei ani a ajuns la spital după ce a înghițit pastilele psihotrope ale bunicii

CC0 / Pixabay / stevepb / Léky
Léky - Sputnik Moldova
Abonare
Un copil de trei ani din regiunea transnistreană a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital după ce a găsit medicamentele somnifere ale bunicii sale și le-a înghițit.

CHIȘINĂU, 26 nov - Sputnik. Poliția din regiunea transnistreană a anunțat că un băiat de trei ani, care se afla în vizită la bunica sa, a găsit într-o geantă un flacon de pastile cu efect psihotrop, folosite de obicei pentru tratarea insomniei severe. 

bloc locativ - Sputnik Moldova
Societate
Tragedie în Capitală: Un copil de doi ani a murit după ce a căzut în gol de la etajul trei

Copilul a rămas pentru câteva clipe fără supraveghere, timp în care a reușit să înghită mai multe tranchilizante. Mama a observat pastilele psihotrope în mâinile micuțului și a chemat ambulanța.

Din fericire, medicii au intervenit la timp și au reușit să prevină consecințele grave care puteau surveni după administrarea tranchilizantelor. 

Pastilele găsite în geanta bunicii copilului sunt eliberate în farmacii doar în baza prescripției medicale și se administrează în strictă conformitate cu indicațiile medicului. 

Fluxul de știri
0