Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tragedie în Capitală: Un copil de doi ani a murit după ce a căzut în gol de la etajul trei

© Sputnik / Miroslav Rotaribloc locativ
bloc locativ - Sputnik Moldova
Abonare
Sfârșit tragic pentru un copil de doi ani, care a căzut de la etajul trei al unei clădiri, după ce a alunecat de pe pervaz. Micuțul a fost preluat de o ambulanță, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

CHIȘINĂU, 7 nov - Sputnik. Ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a precizat pentru Sputnik Moldova că tragedia s-a produs la prânz, pe strada Maria Drăgan din sectorul Ciocana al Capitalei.

Copilul a căzut de la etajul trei al apartamentului în care locuia, iar mama acestuia, în vârstă de 31 de ani, se afla acasă în momentul tragediei.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție și o ambulanță care a preluat minorul și l-a transportat la Spitalul pentru Copii ”Valentin Ignatenco” din Capitală. Traumatismele suferite au fost însă incompatibile cu viața. Astfel, copilul a decedat în scurt timp. 

Oamenii legii au deschis un dosar penal și urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs tragedia. 

Fluxul de știri
0