Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Motivul halucinant pentru care un bărbat ar fi jefuit mai multe apartamente din Chișinău

© Sputnik / Miroslav RotariВор
Вор - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat în vârstă de 42 de ani a ajuns pe mâna poliției, fiind suspectat că a spart mai multe apartamente din Chișinău.

CHIȘINĂU, 26 nov - Sputnik. Reprezentanții Direcției de Poliție a municipiului Chișinău anunță că au reținut un bărbat de 42 de ani, bănuit că ar fi pătruns în mai multe apartamente din Capitală, de unde ar fi furat bani și lucruri de preț. 

furt - Sputnik Moldova
Societate
Culmea hoției: Un bărbat din Bălți a comis un furt chiar în secția de poliție

Cel mai recent jaf a fost săvârșit la sfârșitul lunii octombrie, când individul ar fi spart două apartamente din sectorul Râșcani și ar fi sustras bunuri în valoare de 30 de mii de lei. 

Câteva zile mai devreme, suspectul ar fi pătruns prin forțarea geamului într-o altă locuință de pe strada Hipodromului, din care ar fi furat un telefon și 4.000 de lei.

Și asta nu e tot. Bărbatul ar fi spart și apartamentul unei femei de 31 de ani, care a reclamat la poliție dispariția mai multor bunuri de preț. 

Astăzi, ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție al sectorului Râșcani l-au reținut pe bărbatul de 42 de ani. El a recunoscut că este autorul celor patru jafuri și le-a spus polițiștilor că a recurs la acest gest pentru că avea mare nevoie de bani. 

O parte din bunurile furate au fost vândute, iar alta a fost descoperită de oamenii legii la domiciliul suspectului și urmează să fie restituită proprietarilor.

Bărbatul a mai fost anterior judecat pentru infracțiuni similare. El a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile și riscă până la patru ani de închisoare. În plus, ar putea plăti o amendă de 67 de mii de lei. 

Fluxul de știri
0