Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce se întâmplă cu leul după zilele de odihnă: Curs valutar BNM

© Sputnik / Miroslav RotariSchimb valutar
Schimb valutar - Sputnik Moldova
Abonare
Comparativ cu ratele de schimb stabilite de BNM pentru vineri, valabile și în zilele de weekend, leul înregistrează o apreciere ușoară în raport cu principalele valute.

CHIȘINĂU, 25 nov – Sputnik. La cursul valutar al Băncii Naționale a Moldovei (BNM) pentru luni, 25 noiembrie, un dolar american echivalează cu 17,4125 lei, un euro – cu 19,2652 lei, o hrivnă ucraineană – cu 0,7222 , un leu românesc – cu 4,0362 lei moldovenești, o rublă rusească – cu 0,2734  lei.

Валюта разных стран - Sputnik Moldova
Câte milioane de dolari a cumpărat BNM în octombrie: Rezervele valutare actuale

Astfel, dolarul s-a ieftinit luni cu doi bani, prețul unui euro este mai mic cu aproape șase bani, restul valutelor s-au apreciat nesemnificativ comparativ cu sfârșitul săptămânii trecute.

Moneda națională a fost practic într-o creștere ușoară pe parcursul întregii săptămâni care a trecut, cu excepția zilei de vineri când majoritatea valutelor de referință s-au apreciat, însă nesemnificativ.

Fluxul de știri
0