Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Concurs prestigios în Estonia: Luptătorul moldovean a revenit acasă cu o victorie frumoasă

© Sputnik / Miroslav RotariDenis Crețu și Oleg Sclifos
Denis Crețu și Oleg Sclifos - Sputnik Moldova
Abonare
Luptătorul Clubului "Maximus"- Voievod Denis Crețu a obținut victorie la competiția "Nr 1 Fight Show", desfășurată recent în Estonia. Invitat în studioul Radio Sputnik Moldova, sportivul ne-a dezvăluit impresiile și emoțiile pe care le-a trăit în urma victoriei.
Concurs prestigios în Estonia: Luptătorul moldovean a revenit acasă cu o victorie frumoasă

Luptătorul Denis Crețu a învins in lupta profesionistă din Estonia, obținând în premieră asemenea performanță. Sportivul s-a duelat cu unul dintre cei mai puternici și profesioniști luptători din Estonia, iar victoria l-a bucurat nespus de mult.

Denis Crețu este mulțumit de rezultat, afirmând că va munci în continuare pentru a obține performanțe deosebite și la următoarele competiții internaționale.

"A fost o competiție dificilă. Am luptat în trei reprize, câte cinci minute fiecare. Am avut un adversar pe măsură, îndrăgit și susținut de publicul din Estonia. Probabil este cea mai importantă victorie de până acum", a declarat pentru Sputnik Denis Crețu.

De asemenea, și președintele clubului sportiv "Maximus", Oleg Sclifos, a subliniat că este mândru de rezultatul obținut de luptătorul moldovean, remarcând că această competiție a fost una cu adevărat dificilă și importantă în cariera sa.

"Adversarul lui Denis a avut parte de susținerea publicului și părea mult mai încrezut. Totuși, acum ne bucurăm de aceste rezultate. Mai avem de muncit, dar suntem gata să răspundem la toate provocările", a punctat Oleg Sclifos.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0