Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce va apărea în locul șantierului de pe strada Calea Ieșilor, închis de primarul Ion Ceban

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Accesați arhiva multimediaȘantier de construcție
Șantier de construcție - Sputnik Moldova
Abonare
Pretorul sectorului Buiucani al capitalei, Vadim Brânzaniuc, a vorbit în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei Chișinău despre construcțiile ilegale care au fost sau urmează să fie suspendate.

CHIȘINĂU, 25 nov - Sputnik. În locul șantierului de pe strada Calea Ieșilor 55, care a fost închis săptămâna trecută de primarul capitalei Ion Ceban, va fi amenajat un scuar. 

Viorel Gârbu - Sputnik Moldova
De unde va lua Guvernul Chicu bani pentru a transforma Moldova în șantier
Despre asta a anunțat astăzi pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brânzaniuc, în cadrul ședinței serviciilor Primăriei. 

Edilul a dispus verificarea tuturor șantierelor din Chișinău, iar cele care nu corespund normelor legale în vigoare ar urma să fie închise. 

Ion Ceban i-a dat lui Vadim Brânzaniuc termen de o săptămână pentru a prezenta soluții în cazul tuturor construcțiilor ilegale din sectorul Buiucani. 

„Toate deciziile trebuie să fie luate în strictă concordanță cu legislația, iar haosul din construcții care a existat până în prezent să fie eliminat”, a subliniat Ion Ceban.

La rândul său, pretorul a precizat că în cazul unor șantiere abandonate de mai mult timp vor fi revalorificate terenurile. Pe aceste loturi de pământ ar putea fi construite grădinițe sau terenuri de sport. 

Fluxul de știri
0