Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Unde este acum bărbatul care a urcat ieri pe un pilonul de electricitate - Video

Abonare
După ce a stat în jur de 9 ore pe un pilon de electricitate de înaltă tensiune, bărbatul de 33 de ani a fost readus la sol și transportat la spital.

CHIȘINĂU, 24 nov – Sputnik. Bărbatul care a stat sâmbătă în jur de nouă ore pe un pilon de electricitate de înaltă tensiune, la înălțimea de 35 de metri, a fost readus la sol. Operațiunea de salvare a fost complicată deoarece bărbatul devenise agresiv și amenința că se aruncă în gol.

Operațiunea de salvare a persoanei implicate în intervenția neautorizată în rețelele electrice - Sputnik Moldova
Societate
Detalii de la operaţiunea de salvare a bărbatului care a lăsat Capitala fără electricitate

Într-un final, individul s-a lăsat convins de un vecin, a fost coborât de la înălțime și preluat de un echipaj medical. Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a comunicat pentru Sputnik Moldova că bărbatul de 33 de ani este internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie și este sub supravegherea strictă a medicilor.

Cine este bărbatul care a lăsat Chișinăul fără energie electrică - Foto>>>

Potrivit informațiilor, individul suferă de schizofrenie, o boală mintală cronică, severă, care afectează milioane de oameni peste tot în lume, și se află la evidența medicului psihiatru. Dacă i se va dovedi boala, bărbatul ar putea scăpa fără nicio pedeapsă.

Amintim că 50 de persoane și șapte autospeciale de intervenție au fost implicate în operațiunea de salvare a bărbatului.

Misiunea a fost gestionată de șeful IGSU general – maior Mihail Harabagiu. La fața locului a venit și ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu.

Cum s-a încheiat operațiunea de salvare a bărbatului urcat pe pilonul de electricitate>>>

Incidentul produs  pe strada Montană nr.30 din sectorul Râșcani, municipiul Chișinău a provocat haos în Capitală. 20 de mii de consumatori, adică aproximativ 60 de mii de persoane au stat pe întuneric, iar circulația transportului public electric a fost sistată timp de câteva ore din cauza deconectării energiei electrice.

Fluxul de știri
0