Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Perioadă dificilă în viaţa interpretei Aura: Nevoită să-şi anuleze concertul din decembrie

© Facebook / Aura Aura
Aura  - Sputnik Moldova
Abonare
Aura a fost nevoită să-şi contramandeze concertul planificat pentru 26 decembrie. Interpreta trece prin momente dificile.

CHIŞINĂU, 24 nov - Sputnik. Aura a anunţat cu regret că este nevoită să-şi contramandeze concertul aniversar din 26 decembrie de la Palatul National.

„M-am pomenit într-un moment dificil. Mama mea are nevoie să fiu alături de ea acum, ca mai apoi ea să-mi fie alături. Este cea mai importanta fiinţă în viaţa mea”, a scris interpreta într-o postare pe Facebook.

Aura - Sputnik Moldova
Intersecții: Aura într-un dialog de suflet cu Andrei Porubin
Ea a menţionat că şi-a dorit foarte mult acest concert şi că îl va realiza neapărat atunci când se va însănătoşi mama sa.

Aura i-a rugat pe cei care au procurat deja bilete să le restituie la casele Palatului National si la iticket.md, mulţumindu-le admiratorilor săi pentru înţelegere.

Interpreta este foarte apropiată de mama sa. Într-un interviu de acum aproximativ doi ani ea povestea aceasta îi este alături și o ajută în toate.

"Nu aș reuși atât cât fac, dacă nu ar fi mama mea", a declarat ea.

Fluxul de știri
0