Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Intersecții: Aura într-un dialog de suflet cu Andrei Porubin

© Sputnik / OsmatescoAura
Aura - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii ”Intersecții”, interpreta Aura, dar și invitații-surpriză au dezvăluit detalii mai puțin cunoscute despre cariera și viața personală a interpretei.
Intersecții: Aura într-un dialog de suflet cu Andrei Porubin

Ea este un om puternic, senin, pozitiv si, firește, talentat. Cântecele pe care le-a lănsat de-a lungul anilor – ”1001 de nopți”, ”Pleacă”, ”Toată vara”, ”Lory și Beti”, ”Colega mea”, ”Meniu pentru doi”, ”Ai venit să vezi”, ”Aromă de cafea”, ”Se întoarce calendarul” și alte piese cunoscute vorbesc despre o evoluare calitativă în ani a facultăților interpretative ale cântăreței, despre maturizarea ei scenică.

Cu piesa ”Soare Auriu”, lansată la finele acestui an, Aura își schimbă radical imaginea din una ușoară, vaporoasă, dulce, romantică – în una profundă și dramatică. În decembrie, interpreta împlinește 25 de ani de activitate scenică. În plus, Aura este una dintre frumoasele omagiate ale iernii curente.

Fluxul de știri
0