Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moldova, în premieră la concursul Mister Supranațional 2019: Cine ne va reprezenta țara

© Sputnik / OsmatescoGiovanni Crețu
Giovanni Crețu - Sputnik Moldova
Abonare
Giovanni Crețu este tânărul care va reprezenta Moldova la cea mai importantă competiție internațională dedicată modelelor masculine – Mister Supranațional 2019.
Moldova, în premieră, la concursul Mister Supranațional 2019: Cine ne va reprezenta țara

Republica Moldova a fost inclusă, în premieră, în cadrul celei mai importante competiții internaționale dedicată modelelor masculine, o competiție în care aspectul fizic al concurenților este la fel de important ca și aptitudinile lor intelectuale, sportive și condiția fizică.

Orth Adela 12 ani, Irina Krasneanciuk,  Oancea Cristina, Valentina Nicova, vice președinte Asociația ”Moldova și Minoritățile Sale” , .Oancea Victoria, Eugenia Ursu, președinte Asociația ”Moldova și Minoritățile Sale” - Sputnik Moldova
Au făcut furori: Trei moldovence au reușit să cucerească Macedonia

Prestigiosul concurs se va desfășura în perioada 25 noiembrie-2 decembrie, în Polonia, și va întruni peste 40 de participanți din mai multe țări ale lumii. Cel mai carismatic, talentat, inteligent și puternic model masculin va primi titlul de Mister Supranațional 2019. Competiția a ajuns la cea de-a IV-a ediție.

Moldoveanul care ne va reprezenta țara spune că este pregătit atât moral cât și fizic pentru acest concurs și este sigur că va obține rezultate frumoase.

"Este o nouă etapă în viața mea. Sunt mândru că voi prezenta țara noastră la nivel internațional. Sunt pregătit pentru orice provocare. Nu mă tem de nimic. Vreau să motivez tânăra generație și să le ofer un exemplu ca să nu aibă inhibiții și temeri", a declarat tânărul pentru Sputnik.

Giovanni are 26 de ani, 180 cm înălțime, vorbește trei limbi străine și timp de cinci ani a făcut parte din Legiunea Franceză, devenind un top-model cunoscut în întreaga lume. Tânărul este pasionat de sport, muzică și călătorii și este adeptul unui mod sănătos de viață.

După acest concurs, modelul va reveni în Republica Moldova însă, spune el, nu se va reține pentru mult timp.

Fluxul de știri
0