Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bărbat a fost agresat în plină stradă: Iată motivul - Video

CC0 / Pixabay / PublicDomainPictures / Pumn
Pumn - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat care mergea pe o stradă din sectorul Ciocana a fost bătut și jefuit de doi indivizi aflați în stare de ebrietate.

CHIȘINĂU, 22 nov - Sputnik. Doi tineri de 18 și 19 ani, originari din raioanele Căușeni și Rezina, au fost reținuți pentru că au comis un jaf în stradă. Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 7 noiembrie, la ora 03:00 de un bărbat de 45 de ani.

Acesta le-a spus oamenilor legii că a fost jefuit de doi indivizi. La fața locului a ajuns grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul documentării, victima a comunicat polițiștilor că se îndrepta spre acasă pe strada Ginta Latină intersecție cu bulevardul Mircea cel Bătrân.

La un moment dat de el s-au apropiat doi tineri vizibil în stare de ebrietate. Indivizii l-au bătut și i-au furat ceasul de pe mână de model “Samsung Gear S3” și geanta în care se aflau bunuri materiale. Prejudiciul cauzat a fost estimat de partea vătămată la  10 920 de lei.

Вор  - Sputnik Moldova
Societate
Jaf la o bancă din Chișinău: Hoții au reușit să dispară cu tot cu bani

Astfel, în urma măsurilor de investigație și urmărire penală dispuse de către forțele de ordine, indivizii au fost localizați și reținuți fiind escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale indivizii și-au recunoscut vina. Este de menționat că aceștia nu sunt la prima abatere de la lege, anterior fiind cercetați penal pentru infracțiuni similare.

Tinerii au fost plasați în arest pentru 30 de zile si sunt cercetați penal pentru jaf, care conform legislației in vigoare se pedepsește cu inchisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Fluxul de știri
0