Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum au ajuns mai multe tinere din Chișinău prostituate în Germania

© AFP 2024 / REMY GABALDAProstituate
Prostituate - Sputnik Moldova
Abonare
Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a destructurat o grupare criminală specializată în trafic de ființe umane.

CHIȘINĂU, 22 nov - Sputnik. O femeie din Republica Moldova și un bărbat din România au fost reținuți de procurori, după ce ar fi determinat mai multe tinere din Republica Moldova să se prostitueze în Germania.

Oamenii legii i-au filat pe suspecți pe parcursul unei săptămâni, timp în care au acumulat suficiente probe care ar demonstra vinovăția celor doi.

Membrii grupării racolau tinere pe care le obligau să practice prostituția în capitala Germaniei. Victimele erau transportate și cazate în Berlin, unde prestau servicii sexuale contra unei sume de 50 de euro pentru o oră.

Ieri, suspecții au fost reținuți pe drumul Chișinău-Leușeni, în timp ce transportau cu automobilul personal alte două tinere, de 23 și 27 de ani, din Chișinău.

Cei doi bănuiți riscă până la șapte ani de închisoare.

Fluxul de știri
0