Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Numiri la Ministerul de Interne: Cine este noul șef interimar al Poliției Capitalei

© Sputnik / Miroslav RotariМинистерство Внутренних Дел
Министерство Внутренних Дел - Sputnik Moldova
Abonare
Ministrul Afacerilor de Interne, Pavel Voicu, l-a numit pe comisarul Ion Belibov șef interimar al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău.

CHIȘINĂU, 22 nov - Sputnik. Ion Belibov este noul șef interimar al Poliției Capitalei, potrivit unui ordin semnat de ministrul Afacerilor Interne. În cadrul unei ședințe care s-a desfășurat astăzi la MAI, Pavel Voicu l-a prezentat pe Ion Belibov angajaților Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. 

Inspectoratu general al poliției  - Sputnik Moldova
Politică
Cine este noul șef al IGP: Ce funcții a ocupat anterior - Detalii

Până la numirea lui Ion Belibov, interimatul funcției de șef al Poliției Capitalei era asigurat de adjunctul Marin Garaz. 

Tot astăzi, printr-un ordin semnat de șeful Inspectoratului General al Poliției, Dorin Bînțu a fost numit șef al Inspectoratului de Poliție Buiucani, Andrei Dodu a devenit șef-adjunct al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Ruslan Ceban a fost numit șef al Inspectoratului de Poliție Râșcani, iar Sergiu Paiu a devenit șef-interimar al Inspectoratului de Poliție Centru – Paiu Sergiu.

Ministrul Pavel Voicu și-a exprimat încrederea în faptul că, în această componență, Poliția Capitalei va da dovadă de mai multă eficiență în activitate.

Reprezentanții MAI precizează că, în prezent, 18 inspectorate din țară nu au conducători sau sunt gestionate de șefi interimari. Aceste funcții vacante ar urma să fie suplinite în scurt timp. 

Fluxul de știri
0