Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nopți cu înghețuri la sfârșitul săptămânii: Prognoza meteo până la 28 noiembrie

© Sputnik / Станислав Савельев / Accesați arhiva multimediaFrig - femeie cu fular și căciulă
Frig -  femeie cu fular și căciulă  - Sputnik Moldova
Abonare
Frig de până la minus 7 grade Celsius pe parcursul nopții și presiune atmosferică ridicată anunță meteorologii până duminică. De luni, valorile termice vor fi în ușoară creștere, iar presiunea atmosferică se va normaliza.

CHIȘINĂU, 22 nov – Sputnik. Pentru vineri, 22 noiembrie, în timpul zilei, sunt prevăzute temperaturi maxime de 0..+3 grade Celsius în nord, +1..+4 grade în centru și +2..+5 grade în sud.

 

Cerul va fi parțial acoperit de nori. În noaptea spre sâmbătă se vor înregistra de la minus 4 până la minus 7 grade Celsius.

Băuturi ”fierbinți ”de prin țările lumii - Sputnik Moldova
Cum scăpăm de frig: variațiuni ale izvarului moldovenesc adunate de prin lume

La fel de frig pe timpul nopții va fi până duminică, după care valorile termice nocturne vor crește ușor.

Sâmbătă, 23 noiembrie, maximele zilei vor constitui doar 0..+3 grade în nord, +1..+4 grade în centru și +2..+4 grade în sud.

Vremea s-a răcit accentuat pe parcursul zilei de joi, 21 noiembrie, când meteorologii au instituit și un Cod galben de vânt, cu intensificări de până la 20 de metri pe secundă.

Luni și marți, 25 și 26 noiembrie, maximele termice pe timpul zilei vor fi de 6-8 grade. Pe parcursul nopților spre luni și marți, termometrele vor indica de la minus 3 până la plus 2 grade.

Fluxul de știri
0