Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Euforia sărbătorilor de iarnă: Cât plătim în acest an pentru decorațiuni

© Sputnik / Miroslav RotariRevelion
Revelion - Sputnik Moldova
Abonare
Magazinele din țară au pus deja în vitrine decorațiunile pentru sărbătorile de iarnă, dar și brazi artificiali de diferite dimensiuni și forme.

CHIȘINĂU, 20 nov – Sputnik. Sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar în magazine putem găsi deja o gamă largă de decorațiuni de Crăciun. Chiar dacă este mai bine de o lună până la sărbători, centrele comerciale sunt în febra pregătirilor. Din peisaj nu poate lipsi pomul de Crăciun și jucăriile pentru decor.  

Pe Alina am găsit-o la vitrinele cu jucării și decorațiuni pentru casă. Aceasta spune că s-a mutat împreună cu soțul său în casă nouă și își dorește ca sărbătorile de iarnă să le petreacă într-o atmosferă magică.

”Am intrat în acest magazin pentru că m-au atras brazii pe care i-am văzut la vitrină. Sunt deosebiți de ceia ce am văzut până acum. Vom sărbători trecerea dintre ani în casă nouă, iar acest lucru mă face să îmi decorez casa așa cum îmi place mie”, a declarat Alina pentru Sputnik Moldova.

Administratorii magazinelor spun că în acest an în vogă sunt decorațiunile de culoare albastră, tot ce este legat de constelații și astre. Pentru un decor de poveste, evident, trebuie să-ți golești bine și buzunarele.

”Cel mai ieftin brad costă în jur de cinci mii de lei, iar un glob de pus pe pomul de sărbătoare ajunge să coste în medie 25 de lei”, a declarat pentru Sputnik Moldova administratoarea unui magazin de decorațiuni.

Prețurile la decorațiuni diferă în funcție de magazin. Pentru cei care nu își doresc nimic sofisticat pot opta pentru produsele vândute în supermarketuri și care au prețuri mult mai mici. 

În magazine putem să găsim și tacâmuri cu imprimeuri de Crăciun, lumânări, dar și fețe de masă. Prețurile pentru decorațiunile de Crăciun și Revelion pornesc de la câteva zeci de lei și pot ajunge la câteva mii, în funcție de fiecare obiect în parte.  

Fluxul de știri
0