Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Drumuri înzăpezite în nordul țării: Șoferii au fost puși la grea încercare - Video

© Photo : courtesy of: Inspectoratul de Patrulare Viscol
Viscol - Sputnik Moldova
Abonare
După prima zăpadă căzută în această toamnă, pe mai multe porțiuni de drum din nordul țării s-a depus un strat consistent de zăpadă.

CHIȘINĂU, 22 nov – Sputnik. Vremea s-a răcit brusc în toată țara, iar în nordul țării a căzut deja prima zăpadă. Pe rețelele de socializare au fost postate imagini cu drumurile înzăpezite.

Dacă în Capitală ieri am avut parte de lapoviță, în raioanele de nord ale țării a nins de-a binelea. Vântul puternic a viscolit zăpada, pe unele porțiuni de drum depunându-se un strat consistent de omăt.

Șoferii aflați în drum au fost surprinși de această schimbare bruscă a vremii. Este și cazul unui conducător auto care se deplasa cu mașina pe drumul Florești-Șoldănești. Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare.

Amintim că meteorologii au prognozat pentru astăzi temperaturi maxime de 0..+3 grade Celsius în nord, +1..+4 grade în centru și +2..+5 grade în sud.

În noaptea spre sâmbătă se vor înregistra de la minus 4 până la minus 7 grade Celsius.

La fel de frig pe timpul nopții va fi până duminică, după care valorile termice nocturne vor crește ușor.

Fluxul de știri
0