Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

L-a omorât, l-a învelit într-un țol și i-a dat foc: Detalii cutremurătoare

CC0 / Pixabay / Republica / Omor
Omor - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din localitatea Ivanovca, raionul Hâncești a fost omorât în propria casă, fiind învelit apoi într-un țol și incendiat.

CHIȘINĂU, 21 nov - Sputnik. Crimă îngrozitoare în satul Iavanovca, raionul Hâncești. Un bărbat de 59 de ani a fost omorât în bătaie și ars în propria casă. Potrivit surselor Sputnik Moldova, vecinii au găsit cadavrul cu un ciorap pe cap.

Cuțit - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Societate
Crimă odioasă la Anenii Noi: Un adolescent de 17 ani a fost înjunghiat mortal

Agresorul i-ar fi aplicat zeci de lovituri în cap, apoi l-a învelit într-un țol, a rupt fragmente de placaj de pe pereți și i-a dat foc. Victima era proprietar a două magazine din localitate. În fiecare dimineață, bărbatul obișnuia să-i aducă bani uneia dintre vânzătoare, dar luni așa și nu a mai venit.

Femeii i s-a părut straniu faptul că șeful ei nu a mai venit pentru a aduce banii și a trimis pe cineva să verifice dacă totul este în regulă. Bărbatul care a ajuns la el acasă a văzut că locuința acestuia arde. Inițial, nimeni nu a bănuit că ar fi fost ucis cu atâta cruzime, întrucât bărbatul mai obișnuia să fumeze în casă, iar cunoscuții acestuia au bănuit că din cauza unei țigări nestinse a luat foc casa. 

Bărbatul era un om singur. Nu avea copii, iar soția acestuia a murit cu doi ani în urmă. Oamenii din localitate îl caracterizează ca fiind un om bun, care nu avea conflicte și era respectat de consăteni. Alții spun că bărbatul avea mari datorii și bănuiesc că din această cauză i s-a întâmplat nenorocirea. 

În acest caz a fost pornită o cauză penală pentru omor. Deocamdată, oamenii legii nu au niciun suspect.

Fluxul de știri
0