Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă odioasă la Anenii Noi: Un adolescent de 17 ani a fost înjunghiat mortal

Abonare
Sfârșit tragic pentru un adolescent în vârstă de 17 ani din raionul Anenii Noi. Minorul a fost înjunghiat mortal de către un bărbat de 41 de ani.

Cadavru la o morgă - Sputnik Moldova
Societate
Procuror, găsit mort în propria casă: Ce spune Poliția
CHIȘINĂU, 19 nov - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Corina Resepciuc, a declarat pentru Sputnik Moldova că un adolescent din localitatea Varnița, raionul Anenii Noi, a murit după ce s-a certat cu un bărbat de 41 de ani și a fost înjunghiat cu un cuțit. 

Oamenii legii spun că minorul ar fi avut un conflict mai vechi cu presupusul agresor. Adolescentul a mers acasă la bărbatul de 41 de ani, iar în scurt timp între cei doi s-a iscat o ceartă. La un moment dat, bărbatul l-a înjunghiat cu un cuțit în piept. Minorul nu a avut nicio șansă de supraviețuirie.

Barbatul de 41 de ani a fost reținut și riscă până la 20 de ani de închisoare. Suspectul a mai fost anterior certat cu legea. 

Fluxul de știri
0