Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Zeci de copii participă la etapa finală a Turneului Jocurilor Intelectuale – detalii

© SputnikEvghenii Poliacov și Angela Munteanu
Evghenii Poliacov și Angela Munteanu - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi, la Chișinău, se desfășoară etapa finală a Turneului Jocurilor Intelectuale, dedicată aniversării a 30 de ani de la semnarea Convenției cu privire la Drepturile Copilului.
Zeci de copii participă la etapa finală al Turneului Jocurilor Intelectuale – detalii

Echipele care au câștigat în etapa regională vor concura astăzi în marea finală națională. În cadrul competiției participă 70 de elevi din clasele a VII-a – a XII-a din mai multe instituții de învățământ din în orașele Chișinău, Comrat, Ungheni și Bălți.

Evenimentul este organizat de către Asociația de jocuri intelectuale din Republica Moldova, în parteneriat cu UNICEF Moldova și Parlamentul Republicii Moldova.

"Întrebările sunt din diverse domenii. În mare parte, acestea sunt dedicate drepturilor copilului și obiectivelor de dezvoltare durabilă", a declarat pentru Sputnik ofițerul de presă UNICEF Moldova Angela Munteanu.

La competiție se vor alătura și personalități notorii din Moldova din domeniul artei, sportului, oameni de afaceri și deputați. După anunțarea rezultatelor finale, participanții vor vizita Parlamentul Republicii Moldova.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fluxul de știri
0