Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incredibil: Ce au descoperit vameșii de la Aeroportul Chișinău în valiza unei tinere

© Sputnik / Rodion ProcaControl Vamal aeroport
Control Vamal aeroport - Sputnik Moldova
Abonare
Și-a umplut valiza până la refuz cu țigări de contrabandă și a pornit nestingtherită spre controlul vamal de la Aeroportul din Chișinău. Vorbim despre o tânără de 25 de ani din satul Rădeni, raionul Strășeni, care urma să ajungă în Marea Britanie.

CHIȘINĂU, 20 nov - Sputnik. 410 pachete de țigări au fost descoperite în bagajul unei tinere de 25 de ani, în timpul controlului vamal efectuat la Aeroportul Internațional Chișinău.

Frontiera RM - Sputnik Moldova
Societate
Contrabandă în chiloți: Ce substanță ascundea un cetățean străin reținut la frontieră

Produsele de tutungerie au fost confiscate de vameși, care le-a observat atunci când valiza a fost scanată. Tânăra care intenționa să ajungă în Marea Britanie s-a ales cu un proces verbal și va fi pedepsită în conformitate cu legislația Republicii Moldova. 

Serviciul Vamal anunță că în aceeași zi au descoperit alte patru mii de țigarete în valiza unui bărbat de 28 de ani din orașul Dubăsari. El a fost invitat la audieri de către vameșii de la Aeroportul din Chișinău, dar a refuzat să spună unde urmau să ajungă produsele de contrabandă.  

Fluxul de știri
0