Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Procurorii cer pedepsirea directorului Agenției Proprietății Publice - detalii

© Sputnik / Miroslav RotariПравосудие
Правосудие - Sputnik Moldova
Abonare
Directorul general al Agenției Proprietății Publice va fi judecat pentru depășirea atribuțiilor de serviciu. Procuratura a transmis dosarul în instanță și promite să revină cu detalii noi.

CHIȘINĂU, 19 nov - Sputnik. Directorul general al Agenției Proprietății Publice urmează a fi judecat pentru depășirea atribuțiilor de serviciu la aprobarea Regulamentului de desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției vacante de administrator al Întreprinderii de Stat pentru utilizarea spațiului aerian și deservirea traficului aerian ”MoldATSA”, atribuție care, potrivit Legii, îi revine Guvernului.

Празднование Дня независимости в Молдове - Sputnik Moldova
Politică
Ședință operativă, convocată de Dodon dimineața, cu șefi de la MAI, SIS și AIC

Fiind sesizați, procurorii PCCOCS au întocmit o cauză contravențională pe numele acestuia, iar în urma investigațiilor inițiate de către procurori, concursul a fost anulat.

Mai mult, procurorii au remis cauza contravențională în instanță și au solicitat sancționarea conducerii Agenției, prin amendarea directorului cu 4 mii 500 de lei și prin aplicarea interdicției de a desfăşura activitate cu funcții de răspundere în cadrul întreprinderilor, instituţiilor, organizaţiilor de stat sau a administraţiei publice locale ori într-o subdiviziune a lor, pe un termen de 1 an.

PCCOCS promite să revenă cu detalii pe marginea acestui caz.

Fluxul de știri
0