Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bărbat a aruncat cu piatra în ușa de la PCCOCS: Iată care a fost motivul

© Sputnik / Miroslav RotariPCCOCS
PCCOCS - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 63 de ani a fost dus de două ori la Inspectoratul de Poliție după ce a aruncat cu o piatră în ușa de la intrare în PCCOCS, iar apoi și în ușa unui magazin.

CHIȘINĂU, 19 nov - Sputnik. Sediul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a fost vandalizată de un bărbat în vârstă de 63 de ani. Acesta a aruncat cu o piatră în ușa instituție și a spart geamul.

Individul nu are un loc permanent de trai. Noaptea trecută, în jurul orei 20:52, bărbatul s-a apropiat de intrarea PCCOCS, a luat de jos o piatră și a aruncat-o în ușa de la intrare.

”Bărbatul le-a spus polițiștilor că ar fi recurs la acest gest după ce magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Râșcani, au emis, în absența lui, o hotărâre în defavoarea sa. Astfel, acesta ar fi dorit să se răzbune pe instituțiile statului”, a declarat pentru Sputnik Moldova  Mariana Bețivu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General de Poliție. 

Bărbatul a fost condus la Inspectoratul de Poliție pentru stabilirea identității și a circumstanțelor producerii incidentului, fiind eliberat în scurt timp. Ulterior, la ora 21:50, acesta a mai deteriorat și ușa unui magazin ”Franzeluța” de pe strada Armenească. 

Армянское кладбище - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Nimic sfânt. Mormântul unui mare actor din Moldova a fost vandalizat

”Fiind condus din nou la Inspectoratul de Poliție, acesta avea un comportament neadecvat și a fost solicitată asistența un echipaj medical. Bărbatul a fost transportat la spital. Ambele cazuri au fost înregistrate de camerele de supraveghere. Oamenii legii așteaptă demersurile de la PCCOCS si magazin pentru a stabili care este prejudiciul cauzat. Ulterior va fi luată o hotărâre conform legislației”, a declarat pentru Sputnik Moldova, Natalia State. 

Fluxul de știri
0