Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Maia Sandu: Succes nu vă pot ura, dar vă promit că vă vom urmări cu atenție

© Sputnik / Miroslav RotariMaia Sandu
Maia Sandu  - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova Maia Sandu a reacționat dur la numirile și demisiile de la prima ședință a Guvernului Chicu. Iată ce o nemulțumește pe aceasta.

Андрей Нэстасе проголосовал во втором туре местных выборов - Sputnik Moldova
Andrei Năstase mai are o șansă să rămână în politică: Să se țină de fusta Maiei Sandu
CHIȘINĂU, 19 nov – Sputnik. După ce astăzi, în prima ședință a Guvernului, mai mulți secretari de stat au fost demiși, iar alții noi - numiți în funcție, fostul premier Maia Sandu a venit cu o reacție.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Sandu scrie că socialiștii și democrații ar fi gândit acest scenariu cu mult timp înainte.

„Numirile la grămadă de astăzi reconfirmă faptul că democrații și socialiștii puneau la cale de multă vreme demiterea Guvernului Sandu”, scrie fostul premier.

Mai mult, Maia Sandu nu crede în sinceritatea noilor puși în funcție de a lucra în interesul cetățeanului.

„Este evident pentru toți în slujba cui vor lucra cei mai mulți dintre acești oameni: în serviciul celor care s-au grăbit să dea jos Guvernul care le-a oprit schemele și a redistribuit banii din buget celor mai nevoiași. În serviciul celor pe care o justiție adevărată i-ar fi trimis direct la închisoare”, a reiterat Sandu.

Ex-premierul nu le-a urat succes noilor miniștri, dar le-a promis că le va urmări activitatea.

Fluxul de știri
0