Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Chef sângeros lângă Moscova: Un moldovean și prietenul său măcelar erau beți criță

© Fotolia / Viacheslav LakobchukBărbat cu un cuțit
Bărbat cu un cuțit - Sputnik Moldova
Abonare
Într-un sat din regiunea Moscova, consumul de alcool s-a soldat cu o tragedie: între prietenii de pahar, printre care era și un moldovean, s-a iscat o ceartă care a culminat cu moartea unuia dintre ei.

CHIȘINĂU, 19 nov – Sputnik. În satul Bornosovo din raionul Dmitrov, regiunea Moscova, a avut loc o răfuială sângeroasă. Trei bărbați, printre care și un cetățean al Moldovei, aflat la muncă în Rusia, își petreceau timpul liber la un pahar. Când s-au îmbătat zdravăn, între ei s-a iscat o ceartă în urma căreia un petrecăreț a fost ucis.

Убийца - Sputnik Moldova
Societate
Crimă teribilă în Capitală: Omorât și închis în apartament

Unul dintre cei care au participat la chef era măcelar. Potrivit anchetei, cei doi suspectați de comiterea omorului, nefiind în stare să ascundă probele și să care cadavrul, l-au dezmembrat și l-au îngropat într-o văgăună la un kilometru și jumătate de sat. Rămășițele pământești ale victimei au fost descoperite de către angajații poliției la o săptămână de la săvârșirea crimei.

Direcția principală a MAI al Rusiei pentru regiunea Moscova a comunicat că pe parcursul măsurilor operative de investigație au fost reținuți doi suspecți. Pe acest caz a fost intentat un dosar penal. Dacă instanța va dovedi vina suspecților, aceștia riscă de la 6 până la 15 ani de închisoare.

Fluxul de știri
0