Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă teribilă în Capitală: Omorât și închis în apartament

CC0 / Pixabay / Republica / Убийца
Убийца - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a fost găsit mort în apartamentul în care locuia, după câteva zile de la crimă. Ce spun oamenii legii.

CHIȘINĂU, 14 nov – Sputnik. Un bărbat decedat acum câteva zile a fost găsit în apartamentul în care locuia, abia ieri. Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, a declarat pentru Sputnik Moldova că poliția a fost alertată ieri, în jurul orei 14:00, într-un apartament de pe strada Dimo din sectorul Râșcani al Capitalei.

Пожар, ул. Сучевица 34/2 - Sputnik Moldova
Accidente
Incendiul de pe strada Pelivan: Un bărbat reținut pentru tentativă de omor

Polițiștii au depistat cadavrul unui bărbat de 60 de ani. Potrivit medicului legist, bărbatul avea semne de moarte violentă, iar cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma expertizei medico-legale.

Detalii în cazul oribilului omor din raionul Nisporeni: Ce spune Procuratura>>>

În urma investigațiilor întreprinse de oamenii legii, pe urme fierbinți a fost reținut un suspect. Este vorba de un bărbat în vârstă de 38 de ani, care a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Pe acest caz este inițiată o cauză penală pentru omor. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă de la 10 până la 15 ani de pușcărie.

Fluxul de știri
0