Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Pleacă Hans Klemm? Ce i se pregătește României în SUA: luni, vot decisiv

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Astăzi SUA urmează să decidă privind numirea lui Adrian Zuckerman în funcția de ambasador al Statelor Unite ale Americii la București, potrivit site-ului oficial al instituției.

BUCUREȘTI, 18 nov – Sputnik, Georgiana Arsene. Pleacă Hans Klemm din fruntea Ambasadei Statelor Unite de la București? Răspunsul îl vom afla în zilele următoare.

Sediul Congresului SUA - Sputnik Moldova
Politică
Incendiar: ”Ambasadori SUA fac presiuni și șantajează state în dosare de corupție”

Adrian Zuckerman, cel al cărui nume a tot fost vehiculat pentru funcția de ambasador al Statelor Unite la București, a primit avizul Comisiei de specialitate a Senatului american. Scopul este cel de a deveni noul ambasador al Statelor Unite ale Americii la București. 

El a fost propus pentru funcția de ambasador al Statelor Unite ale Americii la București de către președintele american Donald Trump, informează realitatea.net

Zuckerman a fost admis în baroul din New York în anul 1984, în prezent fiind partener al firmei internaționale de avocatură Seyfarth Shaw LLP. Anterior, acesta a deținut funcția de judecător în cadrul Real Estate Board. A emigrat din România în Statele Unite la vârsta de zece ani, vorbind fluent limba română.

Viitorul ambasador s-a născut la București și vorbește limba română. Atunci când Adrian Zuckerman avea nouă ani, părinții săi au primit aprobarea să părăsească România, ajungând în America, în mai 1996, tatălui fiindu-i oferit postul de asistent universitar la școala de medicină a Universității Yale.
Fluxul de știri
0