Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mesaj important pentru moldoveni: Despre ce a discutat premierul cu reprezentantul BERD

© Sputnik / Miroslav RotariДом Правительства
Дом Правительства - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Ion Chicu s-a întâlnit astăzi cu directorul asociat în cadrul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare, Octavian Costaș.

CHIȘINĂU, 18 nov - Sputnik.md. Șeful Executivului a avut o întrevedere la Guvern cu directorul asociat în cadrul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare Octavian Costaș.

Guvernatorul BNM, Sergiu Cioclea și vicepreședintele BERD, Alain Pilloux - Sputnik Moldova
Schimbări pe piața bancară din Moldova: Anunțul făcut de reprezentantul BERD

În cadrul discuțiilor, premierul a declarat că Guvernul rămâne angajat în realizarea agendei de reforme și mizează în continuare pe o colaborare eficientă cu BERD. 

Ion Chicu i-a mulțumit lui Octavian Costaș pentru sprijinul acordat Republicii Moldova și pentru proiectele de succes implementate în țara noastră de-a lungul anilor cu ajutorul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

La rândul său, Octavian Costaș a reiterat că instituția va susține și în viitor eforturile țării noastre de a dezvolta economia și a dat asigurări că BERD va finanța toate proiectele în acest scop.

Fluxul de știri
0