Ciudățenie în Germania: mașină din România, ciuruită și abandonată

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Autoritățile nemțești au mari bătăi de cap după ce un autoturism cu numere de România, care pare găurit de gloanțe, este abandonat de mai bine de o lună de zile, pe marginea unei șosele din Germania.

Poliția britanică - Sputnik Moldova
Accidente
Accident îngrozitor: Un automobil a intrat într-un pub - Sunt victime
BUCUREȘTI, 17 nov – Sputnik, Georgiana Arsene. Vorbim despre un autoturism marca Ford, înmatriculat în Brașov, care stă abandonat pe marginea șoselei B101, care leagă Freiberg de Großschirma. Mașina se află acolo de la jumătatea lunii trecute.

Până în prezent, starea autoturismului s-a deteriorat și a fost vandalizată de localnici, astfel că a fost împrejmuită cu bandă de poliție.

Un fermier care deține un teren în apropiere este nemulțumit de faptul că autoturismul îi blochează calea de acces și spune că a anunțat poliția să o ridice, informează stirileprotv.ro

“Geamurile sunt sparte și par găurite de gloanțe. Am informat poliția. Sunt surprins că poliția și angajații de la drumuri trec în mod regulat pe aici, dar nu fac nimic”, a declarat fermierul Gunther Zschommler pentru FreiePresse.

Nu se cunosc împrejurările în care autoturismul a ajuns acolo. Potrivit polițiștilor din Chemnitz, mașina nu a fost raportată furată nici în Germania și nici în România.

Poliția germană a reușit să afle, cu ajutorul autorităților din România, cine este proprietarul autoturismului. Din păcate, acesta nu a putut fi contactat.

Comisarul-șef Doreen Gohler a declarat că ipoteza luată în calcul este aceea că autoturismul a fost lăsat pe marginea drumului pentru că proprietarul dorea să scape de mașină.

Fluxul de știri
0