Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident îngrozitor: Un automobil a intrat într-un pub - Sunt victime

© AP Photo / PA / Danny LawsonPoliția britanică
Poliția britanică - Sputnik Moldova
Abonare
Duminică, poliţia a fost chemată la scurt timp după ora 00:30 (ora locală), după ce o maşină a intrat într-un pub din Essex, Marea Britanie - un mort şi răniţi.

CHIȘINĂU, 3 nov – Sputnik. O mașină a intrat într-un bar din Essex, Marea Britanie, a relatat Daily Telegraph, citând agențiile locale pentru aplicarea legii. În urma impactului violent, un bărbat 40 de ani a murit.

Скорая помощь - Sputnik Moldova
Accidente
Accident teribil în Capitală: Un tânăr a fost spulberat de un BMW

Cel puțin alte trei persoane au fost rănite, fiind transportate urgent la spital. Starea uneia dintre acestea este considerată critică.

Poliția a fost chemată la pub-ul Spinnaker Public House din Hythe Quay, Colchester, în jurul orei 00:30 am (ora locală) duminică, potrivit Sputnik Internaţional

Şoferul a fost reținut de poliție sub suspiciunea de omor, vătămare corporală gravă, ucidere prin conducere periculoasă și agresiune.

​Pe 21 septembrie, șofer unei maşini Citroen a intrat în moscheea principală din Colmar, în nord-estul Franței. În clădire se afla în acel moment un grup restrâns de oameni, însă doar șoferul a fost rănit în incident.

Fluxul de știri
0