Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce le-au promis tinerilor Igor Dodon și Zinaida Greceanîi – Video cu fiul președintelui

© Sputnik / Miroslav RotariПоступление в вузы молдовы 2017
Поступление в вузы молдовы 2017 - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Igor Dodon și Zinaida Greceanîi i-au felicitat pe studenți cu prilejul Zilei Internaționale a Studenților, promițându-le că guvernarea le va crea condiții pentru o viață frumoasă acasă, în Republica Moldova. Fiul cel mare al șefului statului împlinește astăzi 17 ani.

Petru Grecu  - Sputnik Moldova
Sondaj: Ce își doresc de fapt tinerii din Capitală
CHIȘINĂU, 17 nov – Sputnik. Șeful statului, Igor Dodon, și președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, le-au adresat tinerilor ce-și fac studiile în instituții de învățământ superior mesaje de felicitare cu prilejul Zilei Internaționale a Studenților, marcată anual pe 17 noiembrie. 

Peste 60 de mii de tineri și tinere studiază la cele 32 de instituții de învățământ superior din Republica Moldova, potrivit statisticilor oficiale.

„Știu că statul are multe datorii față de tinerii noștri, multe promisiuni de îndeplinit și ne vom strădui, împreună cu noul Guvern, să răspundem acestor cerințe și așteptări”, le spune tinerilor președintele Igor Dodon, într-un mesaj publicat pe Facebook.

„Vă asigur că în cel mai scurt timp vor apărea rezultatele politicii noastre pentru tineret, pentru a le crea condiții mai bune de învățare, muncă și trai aici, în Moldova”, promite șeful statului.

Igor Dodon mai scrie că fiul său cel mai mare, Vlad, împlinește pe 17 noiembrie „frumoasa vârstă de 17 ani”. 

Otilia Dandara - Sputnik Moldova
Ce spune un profesor universitar despre studenții de astăzi

Șeful statului își felicită și fiul: „La Mulți Ani, Vlad! Ești în pragul trecerii de la adolescență la tinerețe și îți doresc să trăiești din plin emoțiile acestei perioade unice în viața fiecărui om. Sunt mândru că ai învățat de mic să muncești, să depui efort în ceea ce faci, fie că e vorba de studii, de sport (waterpolo), muzică sau șah. Până la urmă, efortul e cel ce contează cel mai mult, efortul ne face oameni cu literă mare.

Sper să fii în continuare un model pentru frățiorii tăi și să ne bucuri prin felul tău de a fi”.

Igor Dodon a publicat mai multe fotografii cu fiul său, precum și o înregistrare video în care acesta cântă la pian.

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, le-a dorit tinerilor „sănătate, perseverență, succese la studii și în cariera ulterioară, fericire în viața personală”.

„Sunteți tineri, ingenioși, numeroși - avem toată încrederea în puterile și realizările Dumneavoastră pentru binele Republicii Moldova. Iar noi, parlamentarii, vă asigurăm că și în continuare vocea Dumneavoastră va fi auzită oridecâteori veți veni cu doleanțe și idei novatoare pentru ca, împreună, să construim o țară prosperă. Felicitări, dragi studenți și studente!”, mai spune în mesajul său Zinaida Greceanîi.

Fluxul de știri
0