Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dodon, către socialiști: Nu vă lăsați cuprinși de euforie – rezultate concrete, nu lozinci

© Photo : Igor DodonIgor Dodon la Consiliul Republican PRSM
Igor Dodon la Consiliul Republican PRSM - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat pe pagina sa de Facebook că, la invitația Partidului Socialiștilor, a participat la ședința Consiliului Republican al formațiunii, care a avut loc astăzi, în Chișinău.

CHIȘINĂU, 16 nov - Sputnik. Igor Dodon a anunțat că, în cadrul ședinței Consiliului Republican al PSRM, i-a felicitat pe socialiști pentru rezultale obținute în alegerile locale.

"Am felicitat toți cei prezenți cu obținerea rezultatelor foarte bune la alegerile locale generale din 20 octombrie și 3 noiembrie curent. Am urat succes în activitate tuturor președinților de raioane, primarilor, consilierilor municipali, raionali și locali, aleși pe listele PSRM", a scris el pe Facebook.

O perioadă principial nouă după învestirea noului Guvern condus de Ion Chicu

Șeful statului s-a referit și la instalarea în funcție a Guvernului minoritar al socialiștilor, în frunte cu Ion Chicu.

Дом Правительства - Sputnik Moldova
Politică
Premierul Ion Chicu, felicitat de Dmitri Medvedev și alți parteneri externi

"Am subliniat că Republica Moldova, în aceasta săptămână, a intrat într-o perioadă principial nouă, după învestirea unui nou Guvern, condus de prim-ministrul Ion Chicu. Am reiterat faptul că cetățenii Republicii Moldova așteaptă rezultate pozitive de la guvernare, din care motiv trebuie să depunem toate eforturile pentru a îmbunătăți situația din țară", a scris Dodon pe Facebook.

Președintele Republicii Moldova a trasat și câteva obiective pentru noua guvernare de la Chișinău: să transforme țara într-un șantier de construcție.

"Referindu-mă la sarcinile pentru următoarea perioadă, dar și la planul de acțiuni pe dimensiunea social-economică pentru anul 2020, am asigurat membrii formațiunii că noi avem toate șansele să transformăm Republica Moldova într-un mare șantier de construcție, unde vor fi realizate proiecte majore de infrastructură ceea ce va impulsiona creșterea economică", afirmă șeful statului.

În final, Igor Dodon i-a îndemnat pe socialiști să nu se lase cuprinși de euforie.

"Reieșind din acest considerent, am solicitat întregii echipe să nu se lase cuprinși de euforie, deoarece evaluarea activității lor se va face în baza rezultatelor concrete, și nu a lozincilor. Am îndemnat fiecare primar și consilier imediat să înceapă lucrul în vederea realizării obiectivelor propuse", a conchis șeful statului.
Fluxul de știri
0