Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vladimir Putin a explicat cum a reușit Federația Rusă să evite recesiunea

© AFP 2024 / SERGIO LIMAVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin a explicat la forumul de afaceri BRICS cum a reușit Federația Rusă să depășească recesiunea.

CHIȘINĂU, 15 nov – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a relatat la ceremonia de închidere a forumului de afaceri BRICS cum a reușit țara sa să evite recesiunea.

Vladimir Putin - BRICS - Sputnik Moldova
Rusia
Vladimir Putin la BRICS: Federația Rusă devine tot mai atractivă pentru investiții

“În Rusia de mai mulți ani promovăm o politică macroeconomică echilibrată, avem o atitudine responsabilă față de resursele financiare ale statului, susținem stabilitatea pieței bancare și de credite, depunem eforturi pentru consolidarea sectoarelor cheie ale economiei”, a specificat șeful statului.

În același timp, el consideră suficient ritmul de creștere ale PIB-ului, iată de ce autoritățile depun toate eforturile pentru crearea unor condiții confortabile pentru investițiile de capital.

“Lucrăm insistent asupra simplificării normelor de reglementare, modernizăm infrastructura”, a adăugat el.

Președintele a reamintit că în octombrie 2019 Banca Mondial[ a îmbunătățit iarăși aprecierile pentru climatul investițional și de afaceri din Rusia.

Fluxul de știri
0