Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noii consilieri ai municipiului Chișinău s-au reunit în prima ședință: Ce subiecte discută

© Sputnik / OsmatescoЗаседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019
Заседание муниципального совета Кишинёва 15.11.2019 - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi are loc prima ședință a Consiliului municipal Chișinău în noua componență. În cadrul acesteia sunt constituite fracțiunile, iar Ion Ceban a primit legitimația de primar al Capitalei.

CHIȘINĂU, 15 nov - Sputnik. Legitimația de primar al Capitalei i-a fost înmânată lui Ion Ceban în cadrul primei ședințe a Consiliului Municipal Chișinău. Proaspătul primar al Capitalei a ținut să le mulțumească oamenilor pentru încredere și le-a urat bun venit consilierilor. 

Ion Ceban - Sputnik Moldova
Politică
Cine îi va lua locul lui Ion Ceban în Parlament - Detalii

”Vreau să vă mulțumesc tuturor, iar consilierilor: bun venit la bord. Avem multe de făcut împreună și avem angajamente către chișinăueni. Dacă sunteți aici înseamnă că sunteți cei mai buni care v-au considerat ei. În acești 4 ani, să muncim ca orașul să se schimbe rapid, asta ar însemna drumuri bune, grija pentru tineri și cei bătrâni. Sunt deschis față de orice propunere și idee din partea voastră. Știu că avem de făcut foarte multe. Fiecare locuitor va fi cu ochii pe noi și așteaptă schimbări. Aici sunt mii de probleme pe care trebuie să le facem împreună. Vă invit la o conlucrare. Voi fi pe cât se poate în rezolvarea problemelor locuitorilor. Vă urez mult succes”, a declarat Ion Ceban. 

În cadrul ședinței de astăzi sunt constituite fracțiunile CMC, în funcție de numărul mandatelor câștigate de formațiuni la alegerile locale. 

Urmăriți live ședința Consiliului Municipal Chișinău: 

În cadrul alegerilor locale generale, Partidul Socialiștilor și Blocul electoral ACUM au obținut cele mai multe mandate de consilier municipal în CMC.

Noii membri ai CMC sunt:

Vitalie Mucan - PSRM

Rotari Sergiu - ACUM

Serghei Basiuc-Brînze - PSRM

Doroș Aliona - ACUM

Lupașcu Valeriu - PSRM

Ivanov Dumitru - ACUM

Alexandr Bondarenco - PSRM

Macovei Ion - ACUM

Iuri Vitneanski - PSRM

Chironda Victor - Forța Nouă

Cebanu Ion - PL

Alexandra Tolocico - PSRM

Nedelea Veaceslav - PD

Bejenaru Grigorii - PSRM

Jitari Cristina - ACUM

Ulanov Denis - Șor

Hrenova Elena - PSRM

Coșeru Ina - ACUM

Nicolae Pascaru - PSRM

Duca Zinaida - ACUM

Victor Poleacov - PSRM

Rusol Nicolai – PCRM

Fluxul de știri
0