Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cine îi va lua locul lui Ion Ceban în Parlament - Detalii

© Sputnik / Miroslav RotariIon Ceban
Ion Ceban - Sputnik Moldova
Abonare
După ce instanța de judecată a confirmat rezultatele alegerilor din Chișinău, primarul ales, Ion Ceban, a renunța la fotoliul de deputat. Iată cine ar putea să îi ia locul.

CHȘINĂU, 14 nov - Sputnik. În locul lui Ion Ceban, în Parlament ar urma să vină Mihai Paciu, candidatul de pe locul 32 în lista PSRM. 

Ион Чебан - Sputnik Moldova
Politică
Ion Ceban nu mai este vicepreşedinte al Parlamentului. Care este motivul

Mihail Paciu are 45 de ani și este un om de afaceri din Brăviceni, Orhei. El conduce Gospodăria Țărănească „M.I. Paciu”. În 2017, acesta a fost decorat de președintele Igor Dodon cu Ordinul „Gloria Muncii” pentru „muncă îndelungată şi prodigioasă în complexul agroindustrial, merite în sporirea eficienței producției agricole și contribuție la dezvoltarea  infrastructurii  social-economice”. 

După ce instanța de judecată a confirmat rezultatele alegerilor din Chișinău, primarul ales, Ion Ceban, a renunțat la fotoliul de deputat și vicepreședinte al Parlamentului. În cadrul scrutinului parlamentar din 24 februarie 2019, socialistul a candidat pe lista de partid a PSRM, respectiv, mandatul de deputat ar urma să-i revină candidatului supleant.

Fluxul de știri
0