Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Diplomați americani la Primăria Chișinău înainte de constituirea majorității CMC

Mașina ambasadei Americi la primărie
Mașina ambasadei Americi la primărie - Sputnik Moldova
Abonare
Consilierii PAS și PPDA întârzie să intre în sala CMC pentru a decide constituirea majorității consiliului.

CHIȘINĂU, 15 nov - Sputnik. Mașina Ambasadei Statelor Unite a fost fotografiată în curtea Primăriei Chișinău de către corespondenții Sputnik Moldova chiar înaintea ședinței consiliului municipal Chișinău în care urmează să fie formată majoritatea acestuia.

Ион Чебан - Sputnik Moldova
Politică
Ambasadorul României în Republica Moldova, în vizită la Ion Ceban: Ce au discutat

În același timp, consilierii PAS și PPDA întârzie să intre în sală. În felul acesta, este de presupus că reprezentanții corpului diplomatic al SUA ar putea să discute cu consilierii PAS și PPDA acest subiect înaintea de punerea la vor a chestiunii privind constituirea majorității în CMC.

Vom preciza că în zilele anterioare primarul general nou ales a fost vizitat de ambasadorii Rusiei și ai României și s-ar putea ca astăzi să aibă o astfel de întâlnire cu ambasadorul SUA. Astfel, prezența mașinii Ambasadei SUA în curtea Primăriei Chișinău și constituirea majorității în CMC ar putea fi o pură coincidență.  

Fluxul de știri
0